طبق همین مدلها، چرمها را توسط آستر داخلی و چسب و دوخت به همدیگر میچسبانند. در مرحله آخر این پستائیها به فرآیند پیشكاری رسیده و بعد از چسباندن زیره و قالبكاری و پرس، تولید كفش به پایان خواهد رسید. كفشهای تولیدشده را در شكلهای مختلف بستهبندی كرده و جهت فروش به بنكداران عرضه میشود.
وضع بازار: با دانستن این مراحل و فرآیند و این نكته كه بیشتر كفشها در بازار توسط تولیدكنندگان خرده پا تولید شده بهتر است به وضع كنونی بازار تولیدكنندگان و مشكلات آنها توجهی كنیم.
در حال حاضر حدود 1500 تا 2000تولیدی خردهپا در سطح تهران فعال هستند. مراكزی چون چهارراه سعدی، بازار پاچنار و خیابان لالهزار جنوبی از مراكز تجمع این تولیدكنندگان است. بیشتر آنها نیز در قسمت پاچنار هستند. آنها به شدت از وضع بازار ناراضی هستند و معتقدند كه تا چند سال دیگر احتمال ورشكسته شدنشان وجود دارد.
فرید عقیلی از تولیدكنندگان كفش از مشكلات چندی نام برد: از مشكلات اصلی بازار كفاشان قطعی برق در طول روز است كه این مساله خسارات زیادی بر بازار وارد كرده و روند كار در این ساعات قطعی به كلی تعطیل شده، زیرا بیشتر ابزارهای صنعت كفش به برق احتیاج دارد. پیشنهاد میشود برای جلوگیری از این مشكل این ساعات قطعی برق در هنگام شب یا ساعات آخر روز اتفاق بیفتد.
نوسان متداول قیمتهای اجناسی مانند چرم- چسب و ملزومات تولید كفش: این موضوع باعث شده تولیدكنندگان نتوانند بر یك قیمت واحد در طول ماه تكیه داشته باشند.
استفاده بیش از حد از چك در معاملات و متعاقب آن چكهای برگشتی و كمبود نقدینگی در بازار. (قابل توجه است كه خرید چكی تولیدات 20درصد به قیمت آنها میافزاید)
واردات بیرویه تولیدات خارجی و سرآمد آن كفشهای چینی: در این مورد بهتر است بدانید به همت تولیدكنندگان داخلی این مشكل هماكنون تا حدود زیادی مرتفع شده است و محصولات داخلی همپای تولیدات خارجی به رقابت پرداخته است. ولی این رقابت كفشهای كتانی را شامل نمیشود؛ چرا كه در مورد این نوع از كفشها بازار در قبضه تولیدات وارداتی است.وی در مورد نحوه قیمتگذاری و بهترین زمان فروش گفت: قیمت عمده تولیدات شامل هزینههای تولید به علاوه 10درصد به عنوان سود میباشد، پس از آن فروشندگان نیز مبلغی بر این قیمت میافزایند و درنهایت كفش در معرض فروش قرار میگیرد.
وی دوماه آخر سال و شهریور ماه را بهترین زمان فروش كفش دانست.
نكاتی برای خرید كفش
بهتر است قبل از خرید به مواردی چون كیفیت آستر داخلی كفش، محلهای چسب خورده و دوختها توجه كنید. چرمها هم چون از تنوع قیمت و كیفیت زیادی برخوردار است پس تنها به شیك بودن و قالب كار توجه نكنید بلكه ممكن است كفش مورد نظر از چرمی بیكیفیت ولی ظاهر مناسب برخوردار باشد. كفش نو را اولین بار در یك روز خشك و آفتابی بپوشید. زیرا در این صورت لایهای از خاك و سنگریزه به صورت پوششی ته كفش را فرا میگیرد كه مقاومت آن را در مقابل آفتاب و رطوبت افزایش میدهد.
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0